Prevodilačka kuća Freya osnovana je 2009. godine sa sedištem u Beogradu

Specifična ekonomsko-poslovna klima prisutna u zemlji i regionu u datom trenutku, uz rapidan porast stranih investicija, razvoj biznis sektora i intenziviranje političkih aktivnosti, inicirali su osnivanje korporativnog entiteta koji bi bio u stanju da pruži sveobuhvatno prevodilačko rešenje.

Zahvaljujući činjenici da raspolažemo visokim stepenom ekspertize, iskustva i skalabilnosti, naš tim stručnjaka brzo i efikasno rešava jezičke izazove, bilo da se radi o velikim međunarodnim projektima ili hitnim korporativnim zadacima.

Kako bismo bili u stanju da realizujemo najrazličitiji dijapazon projektnih zadataka, u svoje aktivnosti ubrajamo i međunarodnu saradnju, istraživanje i razvoj, upravljanje projektima, koordinatorske aktivnosti u cilju realizovanja adekvatne saradnje između različitih prevodilačkih timova, kontrolu kvaliteta, upravljanje ljudskim resursima i angažovanje saradnika i konsultanata. Bez obzira na obim projekta, mi smo tu da isporučimo rešenje, poštujući primere najbolje svetske prakse. Realizaciju tekućih projekata trenutno fokusiramo  na područje Zapadnog Balkana. Tokom realizacije projekata i poslovnih aktivnosti, primenjujemo standarde ISO 9001, ISO 17100 i ISO 18587.

office image
Red telephone receiver with a cord

Kontaktirajte nas za
efikasne i pouzdane prevodilačke usluge koje će vašem poslovanju dati globalni domet.